Επαγγελματικός ρουχισμός & Ρούχα εργασίας από την MedicalKits

Η MedicalKits, εδραιωμένη στην ελληνική αγορά των φαρμακείων επιχειρήσεων και κουτιών πρώτων βοηθειών για εργασιακούς χώρους, εισέρχεται από το 2023 στην αγορά του επαγγελματικού ρουχισμού προσφέροντας υψηλής ποιότητας ρούχα, προσαρμοσμένα στις απαιτητικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία (μάγειρα, σεφ, νοσηλευτή, σερβιτόρου).

Εισάγοντας ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο και συνεργαζόμενη με εδραιωμένες ελληνικές βιοτεχνίες / προμηθευτές, η Medicalkits είναι σε θέση να εξασφαλίζει τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς και ταχύτατους χρόνους παράδοσης.

Ποδιές σερβιτόρου και μάγειρα

podia servitorou mesis konti kokkini me 2 tsepes mprosta

podia servitorou mesis makria mavri me 2 tsepes mprosta. Idaniki gia metafora Pos, Smartphone, anoixtiri. Desimo me kordonia sti mesi

Ξεκινώντας από τις ποδιές σερβιτόρου (δείτε λεπτομέρειες για την κωδικό ποδιά σερβιτόρου κοντή και εδώ για ποδιά σερβιτόρου μακριά), στοχεύει στο να αποτελέσει λύση στις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης εστίασης. Οι ποδιές έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του προσωπικού και γι αυτό το λόγο έχουν προβλεφθεί θέσεις για POS, κερματοδέκτες, ανοιχτήρια κρασιού κ.α. Τα υλικά είναι υψηλής αντοχής.

Για το χώρο της επαγγελματικής κουζίνας έχει σχεδιαστεί και η ποδιά μάγειρα η οποία είναι κατάλληλη και για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες και σεφ και γενικά για εργαζόμενους σε κουζίνες όπου απαιτείται επαγγελματική ένδυση όχι μόνο για προστασία από λεκέδες αλλά και για κομψή εμφάνιση στο χώρο εργασίας.

Στολές νοσηλευτή / νοσηλεύτριας (scrub)

Iatriko Scrub set unisex prasini me panteloni kai mplouza kontomaniki me laimokopsi typou V.

Για τους εργαζόμενους στον υγειονομικό κλάδο, η MedicalKits προσφέρει την Unisex ιατρική στολή νοσηλευτή, η οποία είναι κατάλληλη για μεγάλο εύρος επαγγελματιών υγείας όπως γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές. Η στολή αποτελείται από παντελόνι και μπλούζα και προσφέρεται είτε ξεχωριστά είτε ως σετ.

Ποδιά Καμαριέρας – Σαμαράκι

podia ergasias samaraki gia katharistries kamarieres. Olosomi me strogilada sto laimo. One size

Η ποδιά καμαριέρας αποτελεί απαραίτητο επαγγελματικό ένδυμα για εργαζόμενες καμαριέρες ή καθαρίστριες σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, εταιρίες καθαρισμού εσωτερικών χώρων, νοσοκομεία. Είναι φτιαγμένη από υλικά αντοχής και διατίθεται σε ένα μέγεθος.

Επαγγελματική Ενδυμασία – Σημεία διαφοροποίησης

Η παροχή ασφάλειας στο χώρο εργασίας για το προσωπικό αποτελεί καθήκον κάθε εργοδότη. Ειδικά σε χώρους όπου η καταπόνηση είναι μεγάλη και οι συνθήκες δύσκολες, το επαγγελματικό ρούχο αποτελεί βασικό παράγοντα για την σωστή εκτέλεση των εργασιών. 

H MedicalKits προσφέρει επαγγελματικό ρούχο στη σύγχρονη επιχείρηση με βάση τους 3 παρακάτω άξονες:

  • ανταγωνιστική τιμή
  • γρήγοροι χρόνοι παράδοσης
  • κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών (εκτυπώσεις ονομάτων, μεγάλα μεγέθη)

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 34 72 341 για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις επιχείρησής σας για επαγγελματικό ρουχισμό ή επισκεφθείτε τη σελίδα με τα διαθέσιμα ρούχα εργασίας για να δείτε τιμές και αναλυτικές περιγραφές.