Εξωτερικός αυτόματος Φορητός απινιδωτής AED “i3” με αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια ενηλίκων και παίδων – Πλήρες – Σε τσάντα μεταφοράς – Σε πλήρη συμμόρφωση με το ΦΕΚ 2654Β/2021 & 1409/ 6-6-2007 απόφαση Υπουργείου Υγείας.

825.00

Φορητός εξωτερικός Απινιδωτής AED i3 (GR, EN, RU)

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα σε 3-4 εργάσιμες.

Ο εξωτερικός Ημι-Aυτόματος Απινιδωτής Amoul “i3” είναι πλήρως εναρμονισμένος με το άρθρο 5 ΦΕΚ Β΄ 2654 / 18.6.2021 & την υπ αριθμ.: Υ4α\οικ / 22-08-2008 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας Και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα “Κανόνες Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή ή Απινιδιστή σε Δημόσιους Χώρους”.

Βοηθά στο να επανέλθει η φυσιολογική καρδιακή λειτουργία κατά την οξεία καρδιακή νόσο, όπως οξεία καρδιακή ανακοπή, παρέχοντας ανάλυση καρδιακής λειτουργίας, και αν κριθεί αναγκαίο, ηλεκτροσόκ.

O Amoul i3 ως ημι-αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, παρέχει ακριβή ανάλυση των συνθηκών του σώματος του ασθενούς, και ρυθμίζει τον ακριβή αριθμό ηλεκτροσόκ που χρειάζεται ο ασθενής, για ασφάλεια και γρηγορότερη ανταπόκριση του οργανισμού.

Εύκολο στη χρήση και συμβατό από όλους χωρίς ειδική εκπαίδευση – Οδηγίες χρήσης απινιδωτή

 • Ενεργοποιείτε τον ημι-αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.
 • Τοποθετείτε τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια στη σωστή θέση και και πατάτε το πλήκτρο εκκίνησης.
 • Εάν η συσκευή εκτιμήσει ότι απαιτείται απινίδωση, θα φορτιστεί αυτόματα και θα σας πει να πιέσετε το κουμπί που θα κάνει την εκφόρτιση.

Συμβατό και για παιδί και για ενήλικα. Το επίθεμα του ημί-αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή εφαρμόζεται ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, απλά με τη ρύθμιση ενός κουμπιού.

Λεπτομερείς φωνητικές οδηγίες και φωτιζόμενες με led εικόνες σε κάθε στάδιο λειτουργίας του απινιδωτή διευκολύνουν τη διάσωση σε 3 διαφορετικές γλώσσες ( Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα ) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Από την ανάλυση μέχρι τη φόρτιση, όλες οι υπηρεσίες είναι αυτόματες.

Μεταφέρεται εύκολα – λειτουργεί με μπαταρία.

Ο Amoul i3 προσφέρει «απινίδωση blackbox» καταγράφοντας το ιστορικό ενώ παρουσιάζει δεδομένα με ενσωματωμένη μνήμη.

Όταν έχει γίνει καταγραφή, τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν και να αναλυθούν μέσω Bluetooth ή άλλων επιτρεπτών λειτουργιών.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά φορητού εξωτερικού απινιδωτή AEG i3

 • Παρέχει Απινίδωση Διφασικής Κυματομορφής.
 • Οπτική κατάσταση της μπαταρίας και του συστήματος.
 • Αποθήκευση δεδομένων 24ώρου ΗΚΓ και έως 1000 συμβάντων.
 • Ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα.
 • Αποθήκευση ενέργειας και χρόνος φόρτισης σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.
 • Εκτέλεση ηλεκτροσόκ 200J σε ενήλικες και 50J σε Παιδιά.
 • Αδιάβροχη βαθμολογία IP (αντοχή στο νερό και τη σκόνη) : IP 55 Προγραμματισμένη επιλογή.
 • Καθημερινές αυτοδοκιμές αναφοράς κατάστασης της συσκευής.
 • Χωρητικότητα μνήμης : ≥16G μπορεί να αποθηκεύσει> 1000 κομμάτια δεδομένων καταγραφής για καταγραφή του ΗΚΓ και των δραστηριοτήτων έκτακτης ανάγκης, ή> 3000 τεμάχια αναφορών αυτοελέγχου. Το i3 διαθέτει λειτουργία εγγραφής, η οποία θα καταγράφει αυτόματα όταν το i3 ενεργοποιείται.
 • Κεντρικά πλήκτρα : Εκκίνησης, Menu-Επιλογή χρήσης, Ηλεκτροσόκ
 • Τύπος μπαταρίας : Μπαταρία μη επαναφορτιζόμενη Li-MnO2 DC 12V 4.5 Ah υψηλής χωρητικότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής. 7 έτη σε κατάσταση αναμονής ή 5 έτη σε χρήση ή τουλάχιστον 200 απινιδώσεις, παρέχοντας μειωμένο κόστος συντήρησης.
 • Τύπος επιθέματος : Διπλής χρήσης ηλεκτρόδια (ενηλίκων – παίδων) με 3 χρόνια διάρκεια ζωής, παρέχοντας μειωμένο κόστος συντήρησης.
 • Διάσταση : 217(W) x 289(L) x 91(H) mm
 • Βάρος : 2.3 κιλά
 • Εγγύηση : 3 Χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας στον απινιδωτή και στα ηλεκτρόδια και 4 χρόνια στη μπαταρία.
 • Χρόνος παροχής τεχνικής υποστήριξης (service life) : 8 χρόνια

Τι είναι ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής;

foritos exoterikos apinidotis

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ) είναι μια μικρή, ελαφριά, αξιόπιστη συσκευή που ανιχνεύει αυτόματα τον καρδιακό ρυθμό και έχει την ικανότητα, βάσει προγραμματισμού, να καθορίσει αν απαιτείται απινιδισμός (χωρίς παρέμβαση από τον χειριστή). Φορτίζεται αυτόματα και προτρέπει τον χειριστή με φωνητικές οδηγίες να χορηγήσει ηλεκτρική ενέργεια, με σκοπό την επαναλειτουργία της καρδιάς.

Τι είναι η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή;

exoterikos foritos apinidotis

Είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της λειτουργίας της αναπνοής ή της κυκλοφορίας ή και των δυο. Εάν δεν αντιμετωπιστεί μέσα σε λίγα λεπτά με απινίδωση και ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) καταλήγει σε θάνατο. Η καρδιακή ανακοπή ευθύνεται για το 40% των θανάτων σε ηλικίες < 75 ετών στην Ε.Ε.

Γιατί πρέπει να υπάρχει πρόσβαση σε φορητό εξωτερικό απινιδωτή;

Οι φορητοί εξωτερικοί απινιδωτές είναι απαραίτητα εργαλεία για την καταπολέμηση της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής, προσφέροντας ταχεία απόκριση, ευκολία στη χρήση και δυνατότητα να σωθούν αμέτρητες ζωές δημιουργώντας μια χρονική γέφυρα μεταξύ μιας κρίσιμης κατάστασης και της επαγγελματικής ιατρικής περίθαλψης.
Για κάθε λεπτό που περνά χωρίς απινίδωση, οι πιθανότητες επιβίωσης πέφτουν κατά 7-10%. Έτσι, η ταχεία διαθεσιμότητα και προσβασιμότητα σε απινιδωτή μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Ποιοί πρέπει να διαθέτουν εξωτερικό απινιδωτή;

Κάθε Δημόσια Υπηρεσία, Ιδιωτική επιχείρηση και Οργανισμός, όπου συχνάζει μεγάλος αριθμός προσώπων, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, υπουργεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα, κοινοβούλιο και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, αεροπλάνα, πλοία, αθλητικά κέντρα, ξενοδοχεία, σχολεία, εμπορικά κέντρα, σταθμοί λεωφορείων, σιδηροδρομικοί σταθμοί και οποιοσδήποτε άλλος χώρος, όπου η άμεση πρόσβαση ιατρικής βοήθειας και απαραίτητου συνοδού εξοπλισμού είναι δυσχερής ή αδύνατη.

Εκτιμώνται χώροι με τη μεγαλύτερη συχνότητα ανακοπής (2 ανακοπές/έτος). Π.χ. Σε γήπεδα 1 ΑΕΑ/15.000 θεατές, φυλακή 1 ΑΕΑ/όροφο, εμπορικό κέντρο 1 ΑΕΑ/ όροφο, ξενοδοχείο 1 ΑΕΑ, αεροπλάνο 1 ΑΕΑ. Επιλέγονται χώροι όπου κυκλοφορούν περισσότερα από 250 άτομα, ηλικίας μεγαλύτερης των 60 ετών, επί περίπου 16 ώρες ημερησίως. Επίσης, χώροι όπου συνέβησαν περισσότερα του ενός επεισόδια ανακοπής κατά τα τελευταία 2 χρόνια.

Πού πρέπει να τοποθετήσω τον φορητό εξωτερικό απινιδωτή;

Η ευρεία προσβασιμότητα είναι το κλειδί για την αποτελεσματική χρήση του απινιδωτή. Οι Εξωτερικοί Απινιδωτές (AED) θα πρέπει να είναι στρατηγικά τοποθετημένοι για γρήγορη απόκριση. Η θέση εγκατάστασης του ΑΕΑ πρέπει να είναι προσβάσιμη (περπατώντας 1-1μιση λεπτό) και ορατή εμφανώς σε όλους και να είναι δίπλα σε τηλέφωνο για την άμεση ενεργοποίηση του ΕΚΑΒ.

Μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή;

Αν και υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και συνιστώνται για όσους διαχειρίζονται ένα πρόγραμμα απινίδωσης δημόσιας πρόσβασης. Ο σχεδιασμός των αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, τους καθιστά εύκολους στη χρήση και δεν απαιτούνται για τη χρήση τους ιατρικές γνώσεις ή ειδική εκπαίδευση παρόλο που ταξινομούνται ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα . Ο χρήστης καθοδηγείται σε κάθε βήμα της διαδικασίας από φωνητικές εντολές και οπτικές ενδείξεις καθιστώντας απλή τη διαδικασία ακόμα και σε κάποιον που το χρησιμοποιεί για πρώτη φορά.

Είναι σημαντικό οι παρευρισκόμενοι που γίνονται μάρτυρες μιας αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής να δράσουν άμεσα. Εάν κάποιος δεν χρειάζεται απινίδωση, η συσκευή δεν θα χορηγήσει απινίδωση.

Δεν είναι δυνατόν να βλάψετε κάποιον με έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, αφού οι απινιδωτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για να σώσουν τη ζωή κάποιου.

825.00

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Για κάθε παραγγελία κόβεται τιμολόγιο / δελτίο αποστολής στα στοιχεία της επιχείρησής σας (ορίζετε ΑΦΜ και στοιχεία μετά την Προσθήκη στο Καλάθι)

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας στο +30 210 3472341